Comparăm toate opțiunile dvs. în timp real, pentru un
300.00 USD-EUR transfer
Am găsit numai 3 furnizori diferiți pentru a compara transferul dvs. de 3 300.00 - USD. Puteți încerca să comparați pentru alte sume sau alte monede, ca să obțineți mai multe rezultate.

Transfers to a bank account

The 3 best options to transfer USD to a bank account in Kosovo

 • Payment options

  Durată

  • Transfer bancar
   2 zile
  See cost breakdown

  Cost total

  2.91 USD
  Rată de schimb 0.8530 
  (-0.97%
   
 • Payment options

  Durată

  • Transfer bancar
   Ziua următoare
  See cost breakdown

  Cost total

  23.94 USD
  Rată de schimb 0.8493 
  (-1.40%
   
  Bank fees (estimate) 19.74 USD
 • Payment options

  Durată

  • International bank transfer
   3-5 zile
  See cost breakdown

  Cost total

  43.34 USD
  Rată de schimb 0.8510 
  (-1.20%
   
  Bank fees (estimate) 39.74 USD


Show graph

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Pascal Briod

Bună ziua! Eu sunt Pascal și misiunea mea este de a face ca Monito să vă fie cât se poate de util. Contactați-mă dacă aveți o întrebare, dacă aveți nevoie de ajutor pentru a înțelege rezultatele sau pentru a găsi cel mai bun prestator de servicii pentru transferul dvs.

Întrebări frecvente

Nu afișăm decât operatorii de transferuri de bani și băncile autorizate și monitorizate de către autoritățile de reglementare ale țărilor în care activează.

Înaintea fiecărui transfer internațional, vă recomandăm să comparați costurile diverselor opțiuni de pe Monito, deoarece acestea se pot modifica. După ce completați formularul de mai sus și apăsați pe Comparați, va apărea o listă cu opțiunile de trimitere a banilor între două țări. Cea mai ieftină soluție este afișată prima, dar puteți lua în calcul și alte criterii, precum durata tranzacției sau metodele de depunere și ridicare a banilor.

Bineînțeles! De obicei, băncile nu sunt cea mai bună modalitate de a transfera bani în alte țări. Taxele pot fi mai mici (sau chiar zero), dar aveți grijă la cursurile de schimb foarte dezavantajoase practicate adesea de bănci. Afișăm cât mai multe bănci posibil în cadrul rezultatelor, așa că nu ezitați să le comparați pentru a afla dacă există o bancă sau o companie specializată în transferuri de bani mai potrivite pentru nevoile dvs

Monito nu este companie de transferuri de bani. Scopul nostru este de a vă ajuta să găsiți cea mai bună modalitate de a trimite bani în altă țară. Nu trebuie decât să ne spuneți din ce țară și către ce țară trimiteți banii și vă vom afișa o listă cu toate serviciile disponibile. Odată ce selectați operatorul dorit, veți fi redirecționat către site-ul acestuia pentru a iniția transferul.

As much as we try to have complete information and to include as many money transfer companies in our results, we sometimes miss a few. In this case, the best solution would be to write us a short message to let us know what’s missing!